Καθώς απολαμβάνετε το πρωινό σας ρόφημα αναρωτιέστε τι θα μπορούσατε να αλλάξετε στον χώρο σας. Σήμερα έχουμε βρει για εσάς 6 φανταστικές ιδέες για διακόσμηση που σίγουρα θα λατρέψετε.

Το ασπρόμαυρο πάντα θα είναι διαχρονικό.

διακόσμηση

Το ασπρόμαυρο με συνδυασμό νότες από ένα άλλο χρώμα πάντα θα κερδίζει. Χαρίζει στο χώρο ένα φινετσάτο αέρα και στυλ.

Λουλούδια στον χώρο της κουζίνας.

Λουλούδια στον χώρο

Επιλέξτε συνδυασμούς στα χρώματα και στα λουλούδια για την κουζίνα σας. Τα τριαντάφυλλα είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή.Διαλέξτε τα δικά σας αγαπημένα λουλούδια και στολίστε τον χώρο σας.

Οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά

Οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά

Τα διακοσμητικά σε διάφορα χρώματα και σχέδια μπορούν να αλλάξουν την διάθεση του χώρου σας αμέσως.  Τολμήστε ότι έχετε φανταστεί. Ευφάνταστα σχέδια και χρώματα. Το χρυσό θα δώσει μια διαφορετική νότα στο χώρο, είτε είναι σε διακοσμητικό είτε και σε έπιπλο.

Λεπτομέρειες και στο μπάνιο

Λεπτομέρειες και στο μπάνιο

Τολμήστε να διακοσμήσετε ακόμα και την τελευταία γωνία στο μπάνιο σας. Τα φυτά στο μπάνιο θα δώσουνε την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε σπα και έτσι θα απολαμβάνετε το μπάνιο σας περισσότερο.

Διακόσμηση σαλονιού

Διακόσμηση σαλονιού

Το σαλόνι σας είναι και ο χώρος που περνάτε τον περισσότερο χρόνο. Για αυτό θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη έμφαση σε αυτό το δωμάτιο. Οι ζεστοί τόνοι θα κάνουν το σαλόνι σας πιο cozy και φιλόξενο. Τα κάδρα στους τοίχους θα δώσουν άλλη αίσθηση στον χώρο.  

Διακόσμηση κρεβατοκάμαρας

Διακόσμηση κρεβατοκάμαρας

Τέλος σχετικά με την κρεβατοκάμαρα υπάρχουν αρκετές ιδέες για διακόσμηση. Εμείς όμως θα επιμείνουμε σε ένα αγαπημένο αντικείμενο, και αυτό είναι τα μαξιλάρια. Διαλέξτε για το κρεβάτι σας από μεγάλα μαξιλάρια μέχρι και τα μικρότερα που μπορείτε να βρείτε. Θα δώσετε στο κρεβάτι σας την αίσθηση του καινούργιου καθώς τα μαξιλάρια μπορούν να μεταμορφώσουν ένα χώρο. Έπειτα μπορείτε να προσθέσετε μια πλεκτή κουβέρτα στο κάτω μέρος του κρεβατιού και εκεί μπορείτε να έχετε κάποια μικρά διακοσμητικά που φυσικά θα μπορείτε να τα αφαιρέσετε εύκολα και γρήγορα.