Το κέντρο της Αθήνας είναι μία περιοχή η οποία έχει μεγάλο πρόβλημα με την συντήρηση των κτιρίων  και η ανακαίνιση καταστήματος στην Αθήνα τους πρέπει να γίνεται τακτικά αν θέλετε να διατηρήσετε το κατάστημά σας ακόμα έναν αιώνα!

Ανακαίνιση καταστήματος Αθήνα
ανακαίνιση καταστήματος

Υπάρχουν καταστήματα τα οποία βρίσκονται εκεί αιώνες πριν τα οποία όλο αυτό τον καιρό βάλλονται από νέφος, θόρυβο, άσχημες συνθήκες διαβίωσης των ατόμων που μένουν εκεί. Το νέφος που προκαλείται από το καυσαέριο των αυτοκινήτων δεν αφήνει αρκετό οξυγόνο και αλλοιώνει τα υλικά όπως και τον ανθρώπινο οργανισμό. Ο θόρυβος δονεί τα καταστήματα που βρίσκονται εκεί και προκαλεί ρωγμές με το πέρασμα του χρόνου.        

Αν έχετε ένα κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας ανακατασκευάστε το!  Στην εξωτερική πλευρά του καταστήματος σας μπορείτε να εμφανίσετε και πάλι την πέτρα που είναι κτισμένο το κατάστημα σας και να δώσετε μία νότα παράδοσης στην γειτονιά αφού και οι γείτονες σας μπορεί να σας αντιγράψουν και να κάνουν το ίδιο! Τα παλιά πετρόκτιστα κτίσματα έχουν άλλη διαδικασία ανακαίνισης, θέλουν περισσότερο χρόνο αλλά θα σας ανταμείψουν! Η πέτρα έχει άλλο πάχος και οι τοίχοι του καταστήματος σας κρατάνε τη θερμοκρασία του εσωτερικού χώρου καλύτερα από τα τούβλα! Για το νέφος μπορείτε να βάλετε έναν ιονιστή  και χρώματα τα οποία έχουν βάση το κόνεο ορυκτού γραφίτη και είναι κατάλληλα για να μην περνάει το νέφος και η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.

Ανακαίνιση καταστήματος Αθήνα

Το εσωτερικό του καταστήματος σας θα πρέπει να ελέγξετε τις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και να τα ανακαινίσετε αφού τα περισσότερα κτίσματα στέκουν εκεί αιώνες! Οι υδραυλικές εγκαταστάσεις πιθανόν να έχουν λιώσει και δεν θα ήταν υγιές να πίνουμε το νερό που έρχεται μέσα από τις σωληνώσεις αυτές. Το βασικό στα ηλεκτρολογικά είναι ότι ο πίνακας του ρεύματος δεν έχει ασφάλεια! Ανακαινίστε το κατάστημα σας στο κέντρο των Αθηνών και ξαναφτιάξτε την Αθήνα έτσι όπως ήταν και πριν!