Το Ψυχικό είναι μία περιοχή με πολύ υγρασία και όπως τα σπίτια της περιοχής είναι μεγάλα σε ηλικία υπάρχουν προβλήματα με τις υδραυλικές εγκαταστάσεις τους λόγο ότι οι σωληνώσεις έχουν διαβρωθεί με το πέρασμα των δεκαετιών που έχουν περάσει από πάνω τους. Μην ξεχνάτε ότι το Παλαιό Ψυχικό μέχρι και τη δεκαετία ακόμα του ‘60-’70 ήταν εξοχικές κατοικίες!!

Η ανακαίνιση υδραυλικών εγκαταστάσεων είναι μία ανάγκη και δεν το κάνουμε για να ομορφύνουμε το σπίτι μας αλλά γιατί επιβάλετε! Αν έχετε στο νου σας να κάνετε μία ανακαίνιση στο σπίτι σας στο Ψυχικό αλλά δεν έχετε δει σημάδια υγρασίας από τις σωληνώσεις καλό θα ήταν να ρωτήσετε τη γνώμη κάποιου ειδικού πριν ξεκινήσετε! Είναι κρίμα να κάνετε την ανακαίνιση και να διαπιστώσετε αργότερα ότι υπάρχει κάποια διαρροή από την υδραυλική εγκατάσταση! Τα περισσότερα σπίτια είναι παλιά και η υγρασία της περιοχής βοηθάει στην διάβρωση και την αλλοίωση των σωληνώσεων. Πολλά από τα δέντρα που υπάρχουν στο Ψυχικό όπως τα πεύκα κάνουν ρίζες κάτω από τα σπίτια και μαζεύουν την υγρασία στα θεμέλια που είναι και οι σωλήνες του νερού! Και αυτός είναι ένας άλλος λόγος που τα σπίτια στο Ψυχικό χρειάζονται ανακαίνιση στις υδραυλικές τους εγκαταστάσεις!            

Οι υδραυλικές εγκαταστάσεις σε ένα σπίτι από ψυχολογικής άποψης λένε ότι είναι το πεπτικό μας σύστημα που αν το καλοσκεφτείς σχετίζονται μεταξύ τους! Αν έχουμε κάποια βλάβη στους σωλήνες του νερού, το νερό που πίνουμε θα μας πειράξει το στομάχι και θα επηρεάσει όλο το πεπτικό μας σύστημα! Καλό θα ήταν να μην αφήνουμε να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα ενώ ξέρουμε ότι το σπίτι μας είναι μεγάλο σε ηλικία! Ξεκινήστε την ανακαίνιση των υδραυλικών σας εγκαταστάσεων άμεσα για να μην επηρεαστούν και οι τοίχοι, τα πλακάκια και τα έπιπλα του σπιτιού σας!